Skip to main content

Viatge Privat de Volta la Món: Les Meravelles del Món en 1 mes en Business Class i hotels de 5*, per anar al vostre aire.

Dies: 30

Grup min/max: A partir de 2 pax.

Preus des de: 18.000€

Us proposem un viatge de Volta al Món en privat per veure les principals Meravelles construïdes per les civilitzacions, visitareu el Machupicchu, Chicen Itzá, la Gran Muralla, Taj Mahal, Petra i les piràmides de Giza. També nadareu en cenotes i al Carib, sobrevolareu en avioneta i helicòpter el Gran Canyó del Colorado, jugareu als Casinos de Las Vegas, descobrireu els Guerrers de Xian, la Ciutat Prohibida, passejareu per les ruïnes de Jerash, flotareu al Mar Mort, caminareu sobre el desert del Wadi Rum i descobrireu els secrets i enigmes del Museu egipci de El Cairo. Tot això, amb totes les comoditats: volant en Business Class i dormint en els millors hotels, alguns mítics i històrics. Una experiència única i enriquidora.

PUNTS D’INTERÈS:

MACHU PICCHU: És una de les joies arquitectòniques amb més importància de l’Imperi inca en el Perú. El seu entorn natural És d’una bellesa sense igual.
CHICHEN ITZÁ: Una de les ciutats més importants i més ben conservades de la civilització maia. Destaca la piràmide principal, anomenada el Castell.
GRAN MURALLA: La Gran Muralla és l’estructura més llarga del món construïda pels humans pel que fa a superfície i massa. Construïda, reconstruïda i restaurada entre els segles V aC i el segle VXI. La seva funció principal era protegir les fronteres del nord de la Xina.
GUERRERS DE TERRACOTA: L’exèrcit és format per unes 8.000 figures dins del mausoleu del primer emperador de la Xina.
TAJ MAHAL: És un gran mausoleu a la ciutat d’Agra. El va fer construir l’emperador mogol Xa Jahan en honor a la seva difunta esposa. És considerat el més bell exemple d’arquitectura mogola, que sol combinar elements d’estil islàmic, persa, indi i turc.
PETRA: La ciutat Nabatea de Petra amaga mil tresors. Recórrer el Siq fins a arribar a la façana del tresor per descobrir tota l’antiga ciutat. La ciutat Rosada és un conjunt d’edificis impressionants que ens remunta a èpoques de caravanes pel desert d’Aràbia.
PIRÀMIDES: La piràmide de Kheops, és la més gran de les tres Piràmides de Gizeh. És la més antiga de les Set Meravelles del Món Antic, i l’única que roman en gran part intacta.

PROGRAMA DE VIATGE:

DIA 1. VOL BCN – LIMA – CUZCO
Vol a Lima i d’allà a Cuzco.

DIA 2. CUZCO
Un cop arribeu a Cuzco, us esperaran per dur-vos a l’hotel i comenceu a descobrir la ciutat coneguda com a melic del món per ser el centre polític i territorial de l’Imperi Inca. Cuzco va ser declarada Patrimoni de la Humanitat l’any 1983 per la UNESCO i des del 1993 és la capital històrica del Perú. Tindrem tot el dia per voltar i passejar pels seus històrics carrers, visitar esglésies i catedrals i aclimatar-nos a l’alçada, ja que està ubicada a la Serralada dels Andes, a 3.150 metres d’altitud.

DIA 3. CUZCO VALLE SAGRADO
Al matí us passaran a buscar per fer un tour privat al Valle Sagrado per conèixer Ollantaytambo, Pisac i Chinchero. a la tarda podreu passejar per Cuzco i el seu casc antic on es conserven molts edificis, places i carrers de les èpoques prehispàniques així com les construccions colonials.

DIA 4. CUZCO – AGUAS CALIENTES
El matí a primera hora us acompanyaran a l’estació de trens per agafar el tren del Machupicchu que us durà fins a la població de Aguas Calientes. A Aguas Calientes us instal·lareu en un hotel preciós al centre.

DIA 5. MACHU PICCHU – CUZCO
A primera hora el guia us vindrà a buscar a l’hotel i pujareu amb bus fins al Machu Picchu. Aquesta és una de les millors experiències possibles, entrar a la ciutadella quan es fa de dia, indescriptible. Qui vulgui podrà pujar al cim del Wainapicchu. A la tarda, tornareu amb tren fins a Cuzco. Dormireu a l’hotel de Cuzco.

DIA 6. CUZCO – LIMA – CANCUN
A primera hora agafeu vol a Lima i d’allà connexió a Cancun. Arribeu a Cancun i us estaran esperant per instal·lar-vos en hotel a la zona turística amb platja privada al Carib.

DIA 7. CANCUN
Dia sencer a Cancun per gaudir de la platja i la comoditat de l’hotel.

DIA 8. CHICHEN ITZÁ – COBÁ
Al matí a primera hora us vindran a buscar per fer un tour privat a la ciutat maia de Chichen Itzá, tindreu l’oportinitat de banyar-vos en un cenote i després anireu a visitar la preciosa ciutat colonial de Valladolid i tornada a Cancun.

DIA 9. TULUM – COBÁ I CENOTES
Al matí us vindran a buscar per fer un tour privat a la ciutat de Tulum, visitar les seves ruines a la vora del mar, tot seguit anireu a conèixer dos del cenotes més espectaculars on us podreu banyar i acabareu el tour a la preciosa Cobá on podreu pujar la piràmide de 42 metres des d’on podreu veure la immensitat de la selva. Al vespre tornareu a l’hotel de Cancun.

DIA 10. CANCUN – LAS VEGAS
Matí transfer a l’aeroport per agafar els vols a Las Vegas. Arribeu i transfer a un dels hotels més mítics i cèntrics de Las Vegas.

DIA 11.GRAND CANYON – LAS VEGAS
A primera hora us recullen per anar a buscar l’avioneta de 7-9 places fins al Grand Canyon. Un cop allà fareu un recorregut pels punts de més interès i fareu un vol en helicòpter per baixar fins al peu del Canó. Després de l’excursió torneu amb l’avioneta sobrevolant la presa Hoover fins a Las Vegas on teniu tota la tarda per passejar per l’Strip.

DIA 12. LAS VEGAS
Dia sencer a Las Vegas per poder viure per lliure la bogeria d’aquesta ciutat única al món. Al vespre podeu anar a un espectacle.

DIA 13. LAS VEGAS – PEQUIN
Agafeu el vol transcontinental a Pequin. Nit a l’avió.

DIA 14. PEQUIN
Arribada a Beijing, us recolliran a l’aeroport i us portaran a l’hotel al centre, molt aprop de la Plaça de Tianangmen i la Ciutat Prohibida. Podeu anar a fer una caminada fins a la Plaça de Tianangmen. A

DIA 15. PEQUIN
Dia sencer a Beijing per fer un tour privat on visitareu la Ciutat Prohibida i el Palau d’Estiu (Summer Palace), un conjunt de llacs, jardins i palaus. A la tarda vespre podeu anar de compres al famós Mercat de la Seda o Mercat de la Perla.

DIA 16. GRAN MURALLA
Pel matí us recolliràn a l’hotel per anar a la Gran Muralla, a la zona de Jinshanling. Dormireu en un hotel-boutique al peu mateix de la Muralla, en una zona poc turística. Podreu fer una caminada per sobre de la Muralla de dues o tres hores completament sols fins a la caiguda del sol.

DIA 17. GRAN MURALLA – XI’AN
Pel matí us portaran a l’aeroport on agafareu un vol domèstic a Xi’an. Us estaran esperant a l’aeroport per dur-vos a l’hotel, al centre de la ciutat i tarda per passejar per l’antiga capital. Dins les muralles de Xi’an la ciutat és animada i comercial. Anireu a passejar pel barri musulmà amb molts llocs de menjar al carrer i on podreu visitar la seva antiga mesquita.

DIA 18. XI’AN
Al matí amb tour privat aneu a visitar els famosos Guerrers de Terracota. Aquest exèrcit de Guerrers es troba dins el mausoleu del primer emperador de la Xina i va ser descobert casualment per uns camperols l’any 1974. Avui es un dels principals atractius de la Xina. Tarda a Xi’an per passejar pels voltants de la muralla i descobrir els seus barris d’artesans i comerciants plens de vida.

DIA 19. XI’AN – DELHI
Us portaran a l’aeroport per agafar els vols a Delhi. A l’arribar us quedareu a dormir en un còmode hotel al costat de l’aeroport.

DIA 20. DELHI – AGRA
Al matí us passeu a recollir per l’hotel i aneu en transport privat fins a Agra en un recorregut d’unes 4-5 hores per autopista. A Agra aneu directes a instal·lar-vos a hotel. Abans de la caiguda del sol anireu a veure el Taj Mahal des de l’altra banda del riu per veure la caiguda del sol sobre el mausoleu.

DIA 21. TAJ MAHAL
Dia sencer a Agra per visitar el Taj Mahal. Considerat el més bell exemple d’arquitectura mogola, que sol combinar elements d’estil islàmic, persa, indi i turc. Va ser construït entre el 1631 i el 1654. Tot i que la part més coneguda del Taj Mahal és el mausoleu cobert per una cúpula de marbre blanc, de fet es tracta d’un conjunt d’edificis integrats. Després de la visita anireu a visitar el Fort d’Agra per conèixer tota la seva història. En acabar les visites tindreu temps d’anar de compres i descansar a l’hotel i a la seva piscina amb vistes al Taj Mahal.

DIA 22. TAJ MAHAL – DELHI
Passeu el matí a Agra i a la tarda torneu a Delhi amb el nostre transport privat. Delhi, la metròpoli més poblada de l’Índia i la segona més poblada del món. Anireu al vespre directes a l’aeroport on agafareu el vol a Amman on arribareu l’endemà. Passeu la nit a l’avió.

DIA 23. DELHI – AMMAN
De matinada voleu fins a Amman. A l’arribada us estaran esperant amb transport privat per anar cap a Jerash per visitar una de les ciutats romanes més importants i més ben conservades del món. Tornareu a Amman on us instal·lareu a l’hotel. Podeu visitar el Teatre Romà, construït al segle II d.C a la vessant d’un turó, picat a la roca.

DIA 24. AMMAN – PETRA
Al matí sortireu en direcció a Madaba i visitareu l’esglèsia de Sant Jordi on podreu contemplar el llegendari mosaic del “mapa de Terra Santa”. D’allà anireu al Mont Nebo, des d’on Moisès va divisar la Terra Promesa després de conduir al poble d’Israel durant 40 anys pel desert. Aquest punt, elevat a uns 800 metres sobre el nivell del mar ofereix unes vistes meravelloses de la Vall del Jordà i la Mar Morta. Anireu fins a la Mar Morta on us banyareu i podreu gaudir de la flotabilitat i els fangs en el punt més baix del planeta (-400 metres sota el nivell del mar). Tot seguit anireu fins a Petra, on us instal·lareu en un preciós hotel just a l’entrada de Petra. Al vepre podeu prendre una copa en el, que diuen, bar més antic del món.

DIA 25. PETRA
Dia sencer per visitar la ciutat nabatea de Petra, entrareu pel Siq, un estret canó de 1,5 Km. de longitud entre parets de pedra impressionants que us durà fins a les portes de la ciutat rosada i us sentireu com Indiana Jones a la recerca del Sant Grial. Visitareu totes les edificacions: la façana del Tresor, el gran Teatre Romà que data del segle I d.C, les Tombes Reials i el majestuós Monestir entre d’altres. Dinareu dins el recinte. Nit en hotel.

DIA 26. PETRA – WADI RUM – EL CAIRO
Pel matí marxeu cap al Desert del Wadi Rum, un dels espectacles naturals més impressionants de Jordània. L’entorn natural de Wadi Rum, també conegut com el desert de Lawrence d’Aràbia, està conformat per diferents valls, canons i impressionants ponts de pedra creats per les forces de la naturalesa. En aquest indret tan especial farem un tour de dues hores en vehicle 4×4. A la tarda marxeu direcció a la capital i agafar el vol a El Cairo on us estaran esperant per anar a l’hotel, a l’ombra de les piràmides.

DIA 27. LA GRAN PIRÀMIDE DE GIZA
Les Piràmides d’Egipte són grans monuments funeraris construïts en els temps de l’antic Egipte. De tots els vestigis que ens van deixar els egipcis de l’Antiguitat, són els més portentosos i més emblemàtics monuments d’aquesta civilització, i en particular, les tres grans piràmides de Gizeh, les tombes o Cenotafis dels reis Kheops, Khefren i Micerí. La construcció es remunta, per la gran majoria d’estudiosos, al període anomenat Imperi Antic d’Egipte.

DIA 28. CAIRO
Fareu un tour amb un guia egiptòleg a les piràmides de Gizeh, declarades Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Podreu admirar les tres grans piràmides dels reis i les diverses piràmides més petites que van ser tombes de reines. A continuació, anireu per carretera a Saqqara, per veure la piràmide de Zoser, probablement la piràmide més antiga d’Egipte, i us endinsareu en la piràmide de Teti per veure els textos i admirar els impressionants relleus en les tombes dels nobles. Acabeu el dia veient les restes de l’antiga capital d’Egipte, Memphis.

DIA 29. EL CAIRO
Tour amb una visita privada al Museu Egipci d’Antiguitats, que compta amb una de les col·leccions més àmplies d’antics objectes egipcis. Contemplar davant els tresors del rei Tutankamon, entre ells la seva màscara mortuòria d’or. Mòmies de faraons com Ramsés II. Després fer un breu recorregut pel Caire Antic, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Podreu visitar la Ciutadella de Saladí, la Mesquita d’Alabastre, l’Església Penjant dels cristians coptes i la sinagoga Ben Ezra, abans de regatejar per comprar records en el famós basar Khan al-Khalili.

DIA 30. EL CAIRO – BARCELONA
Vol a Barcelona.

Viatge d’Autor a Mida: Això vol dir que us dissenyem el Vostre Viatge segons les vostres prioritats i temps. Ens adaptem a les dates que us vagin millor. Tindreu un viatge únic i exclusiu i no us haureu de preocupar de res més que de gaudir de l’experiència.

Preu:A partir de 18.000€

Inclou:

 • Tots els vols internacionals en categoria Business Class.
 • Vols domèstics Lima-Cuzco i/v i Pequin-Xian en classe turista.
 • Taxes aèries.
 • Tots els allotjaments en hotels categoria superior 5* amb règim de dormir i esmorzar.
 • Tots els transports/transfers en privat.
 • Tots els tours descrits en l’itinerari amb guia privat de parla castellana.
 • Totes les entrades.
 • Tots els visats necessaris.
 • Llibre-Guia personalitzat (Routebook) amb tots els detalls del vostre viatge.
 • Assegurança de viatge.
 • Assistència personalitzada i privada de parla castellana a tots els països.

No Inclou:

 • Dinars i sopars
 • Despeses personals
 • Qualsevol despesa no especificada en l’apartat anterior.