Skip to main content

Viatge Privat al país dels Cedres: El Líban

Dies: 9

Grup min/max: a partir de 2 pax

Preus des de: 1.800 €

Us proposem un viatge per conèixer a fons aquest petit país que sorprent per la seva riquesa cultural i paisatgística. Passejar pels seus racons és fer un viatge per la història i ens ajuda a entendre una mica més aquest mosaic d’Orient Mitjà! Visitareu les antigues ciutats fenicies de Tiró i Sidó que es van desenvolupar gràcies al comerç marítim, les ruïnes de Baalbeck, els monastirs maorites de la Vall de Qadisha entre els cedres milenaris i per suposat la capital Beirut i Trípoli, ciutats cargades d’història per descobrir!

PUNTS D’INTERÈS:

BEIRUT: La capital del Líban, ciutat més gran del país i port principal.
SIDÓ: És la tercera ciutat del Líban, a la costa de la mar Mediterrània i ubicada a uns 40 km al nord de Tir y a uns 50 km al sud de Beirut.
TIR: Va ser la ciutat fenicia més important de l’Antiguitat. Fundada al III mileni a.c, va dominar el comerç en el Mediterrani. És Patrimoni de a Humanitat per la UNESCO.
BAALBECK: Aquest lloc arqueològic declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO a l’any 1984 va tenir el seu origen en temps fencis com un lloc de culte a Baal, el déu fenici del Sol. És un dels més grans i bells exemples d’arquitectura romana en tot el món.
BYBLOS: Els seus origens es remunten a fa uns 7.000 anys. El seu nom amb grec vol dir papir ja que era un emplaçament molt important pel comerç del papir.
TRÍPOLI: Ciutat amb caràcter propi que la fa diferent a la resta, ja que aquí es barreja la moderni- tat amb la ciutat medieval, als peus de la ciutadella que conserva l’encant àrab.

PROGRAMA DE VIATGE:

DIA 1. VOL BCN-BEIRUT. Pel matí sortireu de Barcelona en direcció a la capital del Liban: Beirut, on arribareu al vespre. A l’arribada, us estaran esperant per portar-vos en transport privat a l’hotel cèntric on us allotjareu. Nit en hotel de 5*.

DIA 2. BEIRUT. Dia dedicat a conèixer la capital. La metròpoli cosmopolita per excel·lència de la Mediterrània Oriental. Les restes de ruïnes mil·lenàries s’alternen amb edificis parcialment destruïts per la guerra civil (1975-1990) i gratacels d’última generació, mentre mesquites i esglésies, musulmans i cristians de totes confessions competeixen per omplir la resta.  Nit en hotel.

DIA 3. BEIRUT – SIDÓ – TIR – BEIRUT. Sortireu en direcció sud per visitar la històrica ciutat de Sidó, famosa pels seus orígens fenicis. després anireu a la ciutat de Tir, la principal ciutat fenícia a l’antiguitat i centre greco-romà de gran importància on neix la llegenda de l’Rapte d’Europa per Zeus i d’on salpen els navilis comercials que van conquistar tot el Mediterrani meridional i occidental. Retorn a Beirut on us allotjareu al mateix hotel.

DIA 4. BEIRUT – ANJAR – BAALBECK. Després d’esmorzar, anireu a visitar l’antiga ciutat d’Anjar, declarada Patrimoni de la Humanitat per la Unesco a l’any 1984. Aquesta ciutat es troba ubicada a la Vall de la Bekaa, la qual la travessareu per arribar a la seva ciutat més important històricament: Baalbeck. Visitareu les seves ruïnes del temple dedicat al déu sol Baal, que van ser declarades Patrimoni de la Humanitat l’any 1984. Nit en hotel.

DIA 5. BAALBECK – AFQA – HARISSA – BEIRUT. Després d’esmorzar, anireu a visitar la famosa cascada d’Afqa que s’alimenta del riu Adonis (conegut avui com el riu Abraham o Nahr Ibrahim en àrab) i forma el llac Yammoune. Després de la visita seguireu cap a Harissa, que és un mirador excepcional de la badia de Jounie i Beirut. Retorn a la capital on us allotjareu en un hotel cèntric.

DIA 6. BEIRUT – DEIR EL QAMAR & BEITEDDINE – BEIRUT. Després d’esmorzar, us passaran a buscar per anar a visitar Deir al Qamar, literalment “Monestir de la Lluna”. També visitareu Beiteddine, que literalment vol dir “Casa de la religió”. Durant l’excursió us podreu submergir en les cultures, tradicions i paisatges d’aquesta terra tan diversa. Retorn a Beirut i nit en hotel.

DIA 7. BEIRUT – BYBLOS – VALL DE QADISHA – TRÍPOLI. Pel matí us dirigireu cap al nord del país. Visitareu el pintoresc poble medieval de Byblos, segons la Bíblia, la ciutat més antiga de la Humanitat, passejareu pel seu mercat tradicional i el seu port pesquer així com el recinte arqueològic que és un dels mes importants d’Orient Pròxim. Ascens fins Els 2.000 m d’altitud per passejar per la reserva dels Cedres del Senyor. Descens per la Vall de Qadisha (vall sagrada) amb parada en algun dels antics monestirs maronites. Seguireu fins a Tripoli, la segona ciutat de país, visitareu els seus típics mercats coberts tradicionals àrabs, amb tot tipus d’aliments, artesania, sabons, or, plata, etc, i el famós castell creuat de St. Gilles. Nit en hotel.

DIA 8. TRÍPOLI – GRUTAS DE JEITA – BEIRUT. Pel matí podreu donar una última volta per Tripoli abans de tornar a Beirut. Pel camí visitareu les Grutes de Jeita, una meravellosa cova natural amb increïbles formacions calcàries en forma de estalactites i estalagmites, podreu fer una part de la passejada a peu i una altra en barca per les galeries interiors.

DIA 9. VOL DE TORNADA BEIRUT – BARCELONA. Dia lliure a la capital per fer l’última passejada per la ciutat. Cap al vespre, us portaran a l’aeroport per agafar el vol de tornada a Barcelona.

Viatge d’Autor a Mida: Això vol dir que us dissenyem el Vostre Viatge segons les vostres prioritats i temps. Ens adaptem a les dates que us vagin millor. Tindreu un viatge únic i exclusiu i no us haureu de preocupar de res més que de gaudir de l’experiència.

Preu: A partir de 1.800€
Demaneu pressupost per les dates i durada que disposeu

Inclou:

 • Vols internacionals Barcelona-Beirut i/v
 • Taxes aèries
 • 7 nits d’hotel 5* amb esmorzar inclòs
 • Trasllats privats i transfers aeroport.
 • Guia-Conductor de parla castellana durant la ruta
 • Llibre-Guia personalitzat (Routebook) amb tots els detalls del vostre viatge.

No Inclou:

  • Assegurança de viatge
  • Dinars, sopars i despeses personals
  • Entrades i Visat.
  • Qualsevol despesa no especificada en l’apartat anterior.