Travel & Happiness

  • PALAU DE POTALA A LHASA
  • LA GRAN MURALLA NEVADA
  • CONTRASTOS A SHANGHAI
  • GUERRERS DE TERRACOTA A XI'AN
  • TREN A LHASA
  • PALAU DE POTALA A LHASA

  • LA GRAN MURALLA NEVADA

  • CONTRASTOS A SHANGHAI

  • GUERRERS DE TERRACOTA A XI'AN

  • TREN A LHASA

XINA - TIBET DEL 8 AL 22 DE JULIOL 2017

 

Viatge Alternatiu a les Ciutats de Xina i Espiritualitat del Tibet. Del 8 al 22 de Juliol 2017.

Es tracta d'un viatge intens i fabulós que combina cultura, trekking, ciutats i l'espiritualitat del Tibet. Durant el viatge ens mourem amb avions, trens i busos; el viatge en tren fins a Lhasa és una experiència inoblidable, creuant les muntanyes del Tibet a 5200 metres d'altitud. Abans haurem visitat les ciutats de Beijing i Shanghaii haurem fet un trekking a la Gran Muralla. Un viatge completíssim al nostre aire, amb temps lliure per voltar i dormint en hotels cèntrics.

PUNTS D'INTERÈS:
BEIJING: La Ciutat Prohibida, la Plaça de Tianangmen, la Gran Muralla, Summer Palace,...
SHANGHAI: Citat de contrastos entre lo tradicional i lo post-modern. Vida nocturna.
XI'AN: Guerrers de Terracota. Ciutat activa i vital.
LHASA: Els palaus i monestirs budistes, les empremtes del Dalai Lama.

PREU: 3,200 € (Contacta per a fer la teva reserva)

Inclou: Vols Bcn-Beijing, Shanghai-Xi'an, Lhasa-Beijing i Beijing-Bcn. Taxes aèries. Trens Beijing-Shanghai i Xi'an-Lhasa. Tots els allotjaments (alberg i hotels). Entrades Guerrers de Terracota i monestirs de Lhasa, Tour amb guia a Lhasa, busos de connexió. Visats. Acompanyant de de Barcelona.
No Inclou: Assegurances de Viatge (50€), menjars i despeses personals.

PROGRAMA DE VIATGE:

DIA 8. VOL BCN-BEIJING. Sortida de Barcelona. Nit a l'avió.

DIA 9. BEIJING. Arribem a Beijing, ens instal·lem a l'hotel i dia per visitar la ciutat per lliure i descansar del viatge.

XINA TIBET 001

DIA 10. BEIJING. Dia de visites a la Capital. Hotel.

DIA 11. BEIJING i LA GRAN MURALLA. Passem el matí a Beijing, i al migdia anem cap a la Gran Muralla a la zona de Gubeikou i ens instal·lem en un lloc molt especial al peu de la gran muralla.

XINA TIBET 002

DIA 12. GRAN MURALLA. De bon matí fem un trekking de 3 o 4 hores per trams originals sense restaurar entre Gubeikou i Jinshangling. A la tarda tornem cap a Beijing per agafar el tren nocturn a Shanghai. Dormim en camarots de 4.

DIA 13. SHANGHAI. Arribem al matí i ens instal·lem a l'hotel. Tot el dia per visitar la ciutat i a la nit sortim a viure l'ambient de Shanghai.

DIA 14. SHANGHAI. Dia sencer per visitar la ciutat. Hotel.

XINA TIBET 005

DIA 15. SHANGHAI-XI'AN. A mitja tarda volem a Xi'an i ens instal·lem a l'hotel per passar la nit.

DIA 16. XI'AN. Al matí i en bus públic anem a visitar els Guerrers de Terracota a 1 hora de la ciutat. A la tarda voltem per la ciutat, espectaculars muralles i el barri musulmà.

XINA TIBET 007

DIA 17. TREN A LHASA. De bon matí agafem el tren que ve de Beijing i que ens portarà al Tibet. Un dels trens més espectaculars del món. Dormim al tren en camarots de 4 i 6 pax.

XINA TIBET 008

DIA 18. TREN A LHASA. Passem el dia al tren observant els paissatges de les muntanyes del Tibet, el tren més alt del món s'atura en una estació a 5.200 metres d'altitud. A la tarda arribem a Lhasa on ens esperarà un guia local i xòfer. Ens instal·lem en hotel i sortim a descobrir i viure l'espiritualitat i l'energia d'aquest lloc tan especial.

DIA 19. LHASA. El guia ens acompanya a visitar els monestirs de Jokhang i Sera. Tarda lliure.

XINA TIBET 012

DIA 20. LHASA. Visitarem el Palau de Potala i la residència d'estiu del Dalai Lama. Tarda lliure.

XINA TIBET 014

DIA 21. LHASA-BEIJING. Matí per passejar pels carrers de Lhasa. A la tarda, a les 15:25 agafem un vol a Beijing de tornada.

DIA 22. VOLS DE TORNADA. Arribem a Barcelona l'endemà.

http://diaripersonaldeviatge.blogspot.com/2009/11/la-ciutat-santa-de-lhasa-esta-3600.html

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis, analitzant la navegació en el nostre lloc web. Si continua navegant, vostè està acceptant el seu ús. Veure política