Travel & Happiness

  • EL GRAN SALAR DE UYUNI
  • POSTA DE SOL AL VALLE DE LA LUNA
  • MOAIS A RAPANUI
  • COLORS DE VALPARAISO
  • EL GRAN SALAR DE UYUNI

  • POSTA DE SOL AL VALLE DE LA LUNA

  • MOAIS A RAPANUI

  • COLORS DE VALPARAISO

XILE-BOLIVIA-RAPANUI OCTUBRE 2018

Viatge d'aventura al Desert d'Atacama (Xile), Salar de Uyuni, Potosí i La Paz (Bolivia), Santiago, Valparaiso i extensió a la mítica Illa de Pascua. Del 5 al 25 d'Octubre 2018 

Organitzem viatge d'aventura al nord de Xile. Volem fins a Calama, per anar fins a San Pedro de Atacama, on ens instal·larem en un cèntric alberg. D'allà saltarem per l'altiplà dels Andes fins a Uyuni (Bolivia), veurem un dels paissatges més espectaculars del món: el Salar de Uyuni. Visitarem les ciutats bolivianes de Potosí, Sucre i La Paz. D'allà volarem fins a Santiago de Chile i ens escaparem fins a la bohèmia Valparaiso. Extensió a la Illa de Pascua (RAPA NUI) per passar tres nits en aquesta mítica illa plena de Moais i de llegendes, al bell mig del Pacífic, a 3700 kms del continent. Màgic.

DSC 0117

PUNTS D'INTERÈS:

SAN PEDRO DE ATACAMA: Preciosa ciutat de pols i adob al mig del Desert d'Atacama, a tocar el gran salar. Ple d'atraccions turístiques, Valle de la Luna, Valle de la Muerte, Geysers del Tatio,...moltíssima animació.
SALAR DE UYUNI: 12000 kms quadrats de sal. Un oceà de sal a l'altiplà dels Andes, a 4000 mts d'altitud. Efectes òptics. Un lloc únic. La ruta de 3 dies en 4x4 per arrivar-hi serà un record imborrable a la nostre memòria.
POTOSÍ: Ciutat minera boliviana, d'aquí sortia l'or i les monedes de tot europa durant el domini espanyol. Ciutat desordenada i caòtica.
SUCRE: Capital boliviana, ciutat colonial endreçada i agradable amb una bonica Plaça d'Armes i la Verge de Guadalupe.
SANTIAGO DE CHILE: Ciutat moderna, atractiva i animada, capital dinàmica de Xile plena de racons per enamorar.
VALPARAISO: Ciutat portuària, pescadora, bohèmia, plena de vida i d'activitat cultural. Cases multicolors i ascensors de fista que pujen als "cerros".
ILLA DE PASCUA: Un dels indrets més aïllats del món, amb el misteri dels Moais, que els troves per tot arreu, amb volcans i llegendes. Un lloc diferent, especial, màgic.


PREU VIATGE CONTINENT: 3,900 € (Contacta per fer la teva reserva)

PREU EXTENSIÓ ILLA DE PASCUA: 1,200 €

Inclou: Vols Barcelona-Santiago, Santiago-Calama, Sucre-La Paza, La Paz-Santiago, Santiago-Isla de Pascua-Santiago i Santiago-Barcelona. Tàxes aèries. Tots els transports. Tour de 4 dies 4x4 de San Pedro de Atacama a Uyuni a pensió completa i xòfer. Tots els allotjaments. Acompanyant desde Barcelona.

No Inclou: Assegurances de Viatge (obligatori), menjars y despeses personals.

 

 

 PROGRAMA DE VIATGE:

DIA 1. VOL BCN-SANTIAGO. Sortim de Barcelona i nit a l'avió. 

DIA 2. SANTIAGO-SAN PEDRO DE ATACAMA. Arribem a Santiago i volem fins a Calama per arribar a San Pedro. Ens instal·lem en alberg i tenim tota la tarda per descansar, voltar i passejar per San Pedro.

DSC 0015

DIA 3. SAN PEDRO DE ATACAMA. Dia d'activitats per qui vulgui, esquiar a les dunes al Valle de la Muerte, posta de sol al Valle de la Luna, dormim a l'alberg.

DSC 0201

DIA 4. SAN PEDRO DE ATACAMA. Matí visitem els Geysers del Tatio, als altiplans. Seguim a San Pedro.

DIA 5. TOUR ALTIPLÀ. De bon matí sortim en 4x4 fins a la frontera boliviana, on esmorzem i comencem el tour, passem per geyssers, deserts i pous d'aigües termals. Dormim en un refugi al mig del desert, nit molt freda.

DSC 0241

DIA 6. TOUR ALTIPLÀ. Continuem amb el tour, passant per els llacs de l'altiplà, llac rosa, llac verd,...veurem flamencs roses, vicunyes, i paissatges increïbles. Dormim en un Hotel de Sal a les portes del gran salar. La posta de sol és una exploció de colors.

DIA 7. SALAR DE UYUNI. Poc a poc anem entrant al gran salar fins a trobar-nos completament rodejats de sal. És un dels paissatges més impressionants que podem veure, es creen il·lusions òptiques i no saps si estàs a l'Antàrtida o al mig del mar. Visitarem una illa amb cactus mil·lenàris, on dinarem i a la tarda acabarem el tour a la ciutat de Uyuni. Dormim en hotel.

DSC 0388

DIA 8. POTOSÍ. En autobús ens desplacem fins a la ciutat de Potosí. Ens instal·lem en hotel.

DIA 9. POTOSÍ. Continuem a Potosí. Mines, La Casa de la Moneda, etc...

DSC 0410

DIA 10. POTOSÍ-SUCRE. Anem fins a Sucre, Capital i Bolivia. Dormim en hotel.

DIA 11. SUCRE-LA PAZ. Volem fins a La Paz. Hotel.

DIA 12. LA PAZ. Passem tot el dia a La Paz per descansar, voltar, comprar,... Seguim a l'hotel.

DIA 13. LA PAZ-SANTIAGO. Volem fins a la capital de Xile, Santiago. Ens instal·lem en hotel.

DIA 14. SANTIAGO DE XILE. Dia lliure per visitar la ciutat. Seguim a l'hotel.

DSC 0424

DIA 15. SANTIAGO-VALPARAISO. Anem fins a Valpo en autobús i ens instal·lem en un acollidor alberg en un dels "cerros"

DIA 16. VALPARAISO. Dia lliure per voltar conèixer Valparaiso. Continuem a l'alberg.

DIA 17. VOLS DE TORNADA O EXTENSIÓ. Anem de Valparaiso al aeroport.

EXTENSIÓ ILLA DE PASCUA:

DIA 17. SANTIAGO-RAPA NUI: Volem fins a Illa de Pascua. Ens instal·lem en un acollidor alberg.

DSC 0459

DIA 18. ILLA DE PASCUA. Dia lliure per voltar i conèixer la illa dels Moais.

DIA 19. ILLA DE PASCUA. Dia lliure per voltar i conèixer la illa dels Moais, la cantera, les platjes, volcans, acantilats,...

DSC 0516

DIA 20. RAPA NUI-SANTIAGO. Tornem a la tarda volant a Santiago.

DIA 21. VOLS DE TORNADA. Agafem vols de tornada.

DIA 22. BARCELONA

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis, analitzant la navegació en el nostre lloc web. Si continua navegant, vostè està acceptant el seu ús. Veure política