Skip to main content

Viatge Acompanyats al nord de Xile, altiplans de Bolivia i Illa de Pasqua

Dies: 16

Grup min/max: 7 / 15

Preu: 5.500€

Organitzem viatge en grup acompanyats al nord de Xile, altiplans de Bolivia i Illa de Pasqua. Volarem a Calama, per anar fins a San Pedro de Atacama. D’allà saltarem per l’altiplà dels Andes fins a Uyuni (Bolívia), veurem un dels paisatges més espectaculars del món: el Salar de Uyuni. Des de Uyuni retornarem a San Pedro de Atacama i volarem fins a Santiago de Chile. Un dia a la ciutat de Santiago per conèixer els seus barris bohemis i el centre històric i anirem a la magnífica ciutat portuària de Valparaiso. Finalment, acabarem el viatge a la Illa de Pascua (Rapa Nui) per passar dues nits en aquesta mítica illa plena de Moais i de llegendes, al bell mig del Pacífic, a 3700 kms del continent. Màgic

 

Punts d’interès:

SAN PEDRO DE ATACAMA
Preciosa ciutat de cases d’adob al mig del Desert d’Atacama. Atraccions turístiques i paissatges meravellosos com el Valle de la Luna, Valle de la Muerte, Guèisers del Tatio,…

ALTIPLANS I LLACUNES ALTIPLÀNIQUES
Farem un tour de 3 dies amb 4×4 per els altiplans de Bolivia, un espectacle natural entre llacunes, flamencs roses, vicunyes, pous termals i deserts rocosos.

SALAR DE UYUNI
12000 kms quadrats de sal. Un oceà de sal a l’altiplà dels Andes, a 4000 metres d’altitud. Miratges. I una illa amb cactus mil·lenàris.

SANTIAGO DE CHILE
Ciutat moderna, atractiva i animada, capital dinàmica de Xile plena de racons i barris artístics per enamorar.

VALPARAISO
Ciutat portuària, pescadora, bohèmia, plena de vida i d’activitat cultural. Cases multicolors i ascensors de fusta que pugen als «cerros». Destaca el Museo al Aire Libre, expressió lliure d’artistes.

ILLA DE PASCUA
Un dels indrets més aïllats del món, amb els misteriosos Moais i una història per explicar. Volcans i llegendes. Una illa màgica, diferent.

DIA 1. (31/10/22): VOL BCN – SANTIAGO DE CHILE
Sortida de Barcelona i arribem el mateix dia a Santiago. Nit a l’hotel.

DIA 2. (01/11/22): SANTIAGO DE CHILE – SAN PEDRO DE ATACAMA
Al matí volem fins a Calama per arribar a San Pedro de Atacama. Ens instal·larem en un cèntric hotel i tindrem tota la tarda per descansar, voltar i passejar per l’animada població d’adob de San Pedro.

DIA 3. (02/11/22): SAN PEDRO DE ATACAMA ( TATIO I VALLE DE LA LUNA)
Pel matí farem una excursió per visitar els guèisers de El Tatio, que en l’antic i extint idioma kunza significa “l’avi que plora”. Amb uns 80 guèisers, aproximadament el 8% dels existents en tot el món, és el grup més gran de guèisers de tot l’hemisferi sud i el tercer més gran del món; ubicat en els altiplans Andins del nord. A la tarda visitarem el Valle de la Muerte i observar la posta de sol en el Valle de la Luna, un paratge desèrtic que es va formar al llarg de mil·lennis per l’erosió fluvial i eòlica, les quals han esculpit el seu sòl formes tan diverses com crestes amb puntes, depressions i turons de colors grisos i ocres que li donen aquesta aparença lunar tan característica.

DIA 4. (03/11/22): SAN PEDRO DE ATACAMA – TOUR ALTIPLÀ
De bon matí sortirem en 4×4 fins a la frontera boliviana, on esmorzarem i començarem el tour per l’altiplà. Passarem per guèisers, llacunes altiplàniques, deserts i pous d’aigües termals. Nit en refugi al desert.

DIA 5. (04/11/22): TOUR ALTIPLÀ
Continuarem amb el tour, passant per la Llacuna Rosa i Llacuna Verda que té aquest color degut a l’alt contingut de magnesi, carbonat de calci i plom,…veurem flamencs roses, vicunyes, i paisatges increïbles. Nit en un curiós Hotel de Sal a les portes del Gran Salar d’Uyuni.

DIA 6. (05/11/22): SALAR DE UYUNI
Dia sencer destinat a explorar el Salar d’Uyuni, el major desert de sal del món. L’àrea que avui ocupa, 150 km de nord a sud i 250 km d’est a oest, estava coberta fa 40.000 anys pel llac Ballivián i fa milions d’anys fou el fons d’un oceà. Poc a poc anirem entrant al Salar de Uyuni fins a trobar-nos completament rodejats de sal. És un dels paisatges més impressionants que podem veure, es creen il·lusions òptiques i no saps si estàs a l’Antàrtida o al mig del mar. Visitarem una illa amb cactus mil·lenaris i la ciutat de Uyuni. A la tarda iniciem el viatge de retorn a Xile. Farem nit en el refugi del primer dia del tour.

DIA 7. (06/11/22): SAN PEDRO DE ATACAMA
A la tarda arribarem a San Pedro on ens instal·larem en el mateix hotel i tindrem la tarda per descansar del tour per els Altiplans.

DIA 8. (07/11/22): CALAMA – SANTIAGO DE CHILE
Anirem a l’aeroport de Calama on agafarem un vol directe que ens durà fins a Santiago de Chile. És la ciutat més gran del país i té una àrea metropolitana de més de 7 milions d’habitants. Ens instal·lem en un hotel al centre i sortim a descobrir l’animació d’aquesta ciutat cultural i dinàmica.

DIA 9. (08/11/22): SANTIAGO DE CHILE – VALPARAISO
Anirem amb transport privat fins a Valpo on ens instal·larem en un acollidor hotel en un dels «cerros». Valparaíso és la segona ciutat més important del país i és la capital cultural, seu de congressos i un dels ports més importants del país. Molts poetes com Pablo Nerudua, pintors i filòsofs s’han enamorat dels 42 turons plens de cases de colors amuntegades, del deliciós marisc i de l’animada vida portuària i nocturna.

DIA 10. (09/11/22): VALPARAISO
Dia per voltar i conèixer els incomptables racons curiosos que ens ofereix Valparaíso: entre un casc històric declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, 95 Monuments Nacionals, un port anomenat la Joia del Pacífic i prop de 42 turons que abracen la badia.

DIA 11. (10/11/22): VALPARAISO – RAPA NUI
Anirem cap a l’aeroport de Santiago de Chile on agafarem un vol cap a l’Illa de Pascua on ens instal·larem en un acollidor hotel a Hanga Roa. L’illa de Pascua o en polinesi Rapa Nui és una illa aïllada de la Polinèsia, situada a 3.515 km a l’oest de Xile. També anomenada Te Pito o Te Henua: el melic del món o Mata ki te Rangi: ulls que miren al cel. L’illa és famosa mundialment per les seves misterioses escultures de pedra anomenades moais que es troben al llarg de la costa. L’illa també es el punt de la Terra més allunyat d’un altre: l’illa de Pitcairn a 2.075 km.

DIA 12. (11/11/22): ILLA DE PASCUA
Dia per descobrir alguns dels misteris que ens amaga l’illa dels Moais. Farem un tour guiat per tots els punts més important de l’illa. El patrimoni arqueològic consta d’uns 300 altars de pedra, els ahu i unes 600 estàtues de pedra, els moais. El significat dels moais és encara incert i hi han moltes teories al seu voltant, tot i que la teoria més comuna i acceptada explica que les estàtues van ser esculpides pels habitants polinesis de les illes fa almenys 500 anys, entre els segles XII i XVII, com a representacions d’avantpassats difunts o potser de personalitats importants de l’època.

DIA 13. (12/11/22): ILLA DE PASCUA – SANTIAGO DE CHILE
Al mati podem pujar fins al cràter del volcà Rano Kaui a continuació anem cap a l’aeroport per volar fins a Santiago de Chile. Ens instal·lem en un hotel al centre de Santiago.

DIA 14. (13/11/22): SANTIAGO DE CHILE
Dia per descobrir la ciutat. Podem visitar la Catedral Metropolitana de Santiago, principal temple catòlic del país; el seu centre històric, on es troben edificacions construïdes durant la dominació espanyola, com la Plaza d’Armes, el Palau de la Reial Audiència, el Palacio de la Moneda, la Casa de Neruda: la Chascona.

DIA 15. (14/11/22): VOL A BARCELONA
Dia sencer a santiago i a la tarda anem a l’aeroport per agafar el vol a Barcelona.

DIA 16. (15/11/22): BARCELONA
Arribada a la tarda a Barcelona.

Per entrar a Xile i Bolivia no és necessari cap visat. Des de Viatges Acompanyats us donarem tota la informació per l’entrada als països.

Pels ciutadans amb passaport espanyol o andorrà es necessita una vigència mínima de 6 mesos.

Pels ciutadans d’altres nacionalitats recomanem que contactin amb les seves ambaixades per informar-se de les formalitats necessàries per entrar al país.

Xile i Bolívia no exigeixen cap vacuna obligatòria per entrar al país. Tot i així, recomanem vivament consultar la informació oficial sobre precaucions sanitàries i vacunes que ofereix tan el Ministeri de Sanitat i Consum d’Espanya així com la pàgina web Consells i vacunacions a viatgers internacionals de la Generalitat de Catalunya.

Us recomanem el web del Ministeri d’Assumptes Exteriors i de Cooperació d’Espanya per disposar d’informació oficial sobre el país

Pel que fa a la situació COVID actual, recomanem que tots tingueu el certificat de vacunació covid amb pauta completa de més de 15 díes. En aquest moment, Xile no està demanant de presentar el Certificat de Vacunació COVID ni test previ però Bolívia sí que demana el certificat de vacunació. Les restriccions poden variar en qualsevol moment i és per això que es responsabilitat vostra estar al corrent de la normativa, malgrat us anirem informant. Si es necessita fer proves PCR/Antígens tant al marxar com a l’arribar no està inclòs en el pressupost i haureu d’assumir vosaltres aquest cost i la gestió de fer aquestes proves. El preu del viatge inclou una assegurança d’Assistència i Cancel·lació que inclou la malaltia COVID com a causa.

Preu per persona en habitació doble: 5.500€
Suplement habitació individual: 450€

INCLOU

•Vol internacional (Barcelona-Santiago-Barcelona)
•Vols domèstics (Santiago-Calama-Santiago)
•Vols Santiago-Illa de Pascua-Santiago
•Taxes aèries i carburant
•Tots els allotjaments amb esmorzar inclòs
•Tots els Transports/transfers privats
•Tour 1/2 dia Valle de la Luna / Valle de la Muerte.
•Tour 1/2 dia Geyseres del Tatio.
•Tour de 4 dies amb 4×4 de San Pedro de Atacama a Uyuni en règim de pensió completa i xòfer.
•Tour 1 dia a Illa de Pascua
•Entrades a atraccions i Parcs Naturals segons itinerari.
•Acompanyant de l’agència durant tot el viatge.
•Assegurança d’assistència i cancelació covid.

NO INCLOU

• Menjars no mencionats i despeses personals.
• Qualsevol servei no especificat a l’apartat anterior
• Qualsevol despesa derivada dels requisits sanitaris dels països (probes PCR/antígens)