Skip to main content

Recorregut de Vilnius a Helsinki en grup acompanyats

Dies: 10

Grup min/max: 6 / 14

Preus des de: 2.150€

Viatge en grup acompanyats per visitar les precioses ciutats bàltiques, recorrerem Lituàna, Letònia i Estònia i acabarem el viatge amb una darrera nit a Helsinki. Els trajectes els farem amb transport privat i ens allotjarem en hotels cèntrics i luxosos.

Les ciutats mitjavals de Vilnius, Riga i Tallinn son d’una bellesa única, formen part de la lliga hanseàtica i Patrimoni de la Humanitat. Un viatge en el temps, còmode i agradable.

DIA 1 (23/09/22). VOL BARCELONA – VILNIUS
Sortirem de Barcelona fent una escala arribarem a Vilnius a la tarda- vespre. A l’aeroport ens estaran esperant per dur-nos fins a l’hotel al centre de Vilnius. Podrem sortir a sopar als animats carrers peatonals plens de terrasses i restaurants.

DIA 2 (24/09/22). VILNIUS
Després d’esmorzar, farem un circuit a peu per visitar aquesta preciosa ciutat, tots els seus carrers empedrats i ens acostarem fins al riu la la Torre de Gediminas i la famosa Universitat de Vilnius. Nit a l’hotel.

DIA 3 (25/09/22). VILNIUS – RIGA
De bon matí després d’esmorzar, ens passaran a buscar per començar la ruta fins a Riga, capital de Letònia. De camí pararem a Kaunas i farem una passejada per el seu centre històric. Arribarem a la tarda i ens instal·larem en un fantàstic hotel al centre de Riga.

DIA 4 (26/09/22). RIGA
Després d’esmorzar farem un circuit a peu per Riga, tot el seu centre històric i per la tarda anirem a la zona modernista de la ciutat amb els seus impressionants edificis art noveau. També ens acostarem al port esportiu i viurem la vida animada de la capital letona.

DIA 5 (27/09/22). RIGA – JURMALA – RIGA
Després d’esmorzar anirem fins a la ciutat balneari de Jurmala, la platja de Riga. Aquí podrem fer un bany al Mar Bàltic i passejar per aquesta tranquila població vacacional. A migdia tornarem a Riga i tindrem la tarda lliure per passejar i gaudir del centre històric de Riga.

DIA 6 (28/09/22). RIGA – TALLINN
Després d’esmorzar, ens vindran a buscar per començar la ruta fins a Tallinn, la capital d’Estònia i una de les ciutats més boniques d’Europa. Aquí ens instal·larem en un hotel a les portes de la ciutat amurellada.

DIA 7 (29/09/22). TALLINN
Després d’esmorzar farem un circuit a peu pel centre de la ciutat on visitarem tots els seus racons i coneixerem la seva història.

DIA 8 (30/09/22). TALLINN
Dia sencer a Tallinn per gaudir del ritme tranquil de la ciutat. Visitarem el barri artístic i creatiu de Telliskivi a la zona industrial de Tallinn i tindrem temps lliure per passejar.

DIA 9 (01/10/22). TALLINN – HELSINKI
Després d’esmorzar, a primera hora anirem fins a la terminal de ferries per agafar el ferry que ens portarà a Helsinki, el trajecte dura unes dures hores i a l’arribar a la capital finlandesa anirem fins al centre per instal·larnos a l’hotel. Tenim la resta del dia per passejar i conèixer aquesta dinàmica ciutat.

DIA 10 (02/10/22). VOL HELSINKI – BARCELONA
Tenim el matí per seguir coneixent Helsinki i a l’hora indicada, anirem a l’aeroport de Helsinki per agafar el vol directe de tornada a Barcelona.

INCLOU

Vols internacionals (Barcelona-Vilnius i Helsinki-Barcelona)
Taxes aèries i carburants.
Ferry de Tallinn a Helsinki
Tots els allotjaments en hotels 4-5* amb esmorzar inclòs
Tots els transports i trasllats privats amb conductor
Entrades i visites segons itinerari
Guia acompanyant des de Barcelona
Assegurança d’assistència i cancel·lació amb causa enfermetat Covid inclosa

 

NO INCLOU

Menjars(dinars i sopars) i despeses personals.
Qualsevol despesa derivada dels requisits sanitaris dels països: proves PCR i/o antígens
Qualsevol servei no especificat a l’apartat anterior.

2.150€ preu per persona en habitació doble.

Suplement habitació individual: 350€