Travel & Happiness

 • slide person
 • slide durbar
 • slide annapurna
 • slide safari
 • slide chitwan
 • slide everest
 • DURBAR SQUARE, KATMANDÚ

 • PICS DELS ANNAPURNA AL MATÍ

 • JEEP SAFARI A CHITWAN

 • AMB ELEFANTS A CHITWAN

 • AMB AVIONETA A L'EVEREST

HIMÀLAIAS :: NEPAL DESEMBRE 2017

Viatge organitzat i d'aventura del 1 al 10 de Desembre 2017 a Nepal. Setmana de la Puríssima.

Fem un recorregut per Nepal on combinem el bullici i la vida de Katmandú amb les muntanyes dels Annapurna i la tranquilitat de la Reserva de Chitwan. Volarem fins a Katmandu i hi estarem 2 dies complets. Anirem fins a la Reserva Nacional de Chitwan, prop de la India. Aqui farem safaris per veure rinoceronts, elefants i si tenim sort, el Tigre. Instal·lats en un agradable Lodge gaudirem de la natura. Des d'aqui anirem fins a Pokhara, l'alegre ciutat al peu de les muntanyes dels Annapurnes. Finalment agafarem un vol fins a Katmandú per passar-hi el darrer dia abans d'agafar el vol de tornada.

DSC 0026

PUNTS D'INTERÈS:

KATMANDU: Impressionant ciutat al peu dels Himàlaies, bruta, sorollosa, atapeida i màgica. El barri de Thamel es el centre turístic de la ciutat i la plaça Durbar es una joia. Les seves Stupes i l'ambient comercial i religiós que es barreja. Molta viva, hinduisme i budisme barrejats entre turistes, muntanyers i expedicionaris.

CHITWAN: Reserva Natural prop de la frontera amb la India. Moltíssima fauna salvatge: cocodrils, rinoceronts, óssos, tigres, lleopards, serps, elefants,... Jeep Safaris, tours amb elefants, amb canoa, o trekkings.

POKHARACiutat animada d'excursionistes als peus del Annapurna. Punt de sortida dels trekkings. Al peu d'un llac preciós on es poden fer sortides en barca i sota el Sarangkot. 

DSC 0162

PREU VIATGE: 2,300 € (Contacta per a fer la teva reserva)

Inclou: Vols Barcelona-Katmandú i/v taxes incloses i vol Pokhara-Katmandú. Tots els allotjaments. Tots els Transports. Jeep Safari i Canoa Tour a Chitwan. Acompanyant des de Barcelona. Visat.
No Inclou: Assegurança de Viatge (50€), vol panoràmic per veure l'Everest (225€), menjars i despeses personals.

DSC 0062

DIA 1. VOL BCN-KATMANDU. Sortim a la tarda i nit a l'avió. Ens instal·lem en hotel fantàstic al barri de Thamel.

DIA 2. KATMANDÚ. Arribem a Katmandú i ens instal·lem en un hotel fantàstic al barri de Thamel. Visitem barri de Thamel, Durbar Square i el Monkey Temple, dalt d'un turó amb una preciosa Stupa plena de micos i amb vistes fantàstiques de la ciutat. Dia per passejar per Katmandú.

DIA 3. KATMANDÚ. Visitem el barri de Patan, Boudanath i Pashupatinath on els hinduistes incineren els cossos dels difunts al costat del riu. Possibilitat aquest dia de fer el vol panoràmic a l'Everest a primera hora del matí.

DIA 4. KATMANDÚ-CHITWAN. De bon matí marxem cap al sud, a Chitwan. Dia de trasllat on veurem la vida a la carretera, el seu trànsit, creuant pobles amb moltíssima vida per arribar al tranquil Sauraha, dins del Parc Nacional. Dormim en Lodge.

DIA 5. CHITWAN . Si el temps ho permet, sortim a fer un Jeep Safari, per veure la fauna de la selva, o un Walking Tour de 3-4 hores. 

DIA 6 CHITWAN-POKHARA. Marxem amb transport privat cap al nordoest a Pokhara. Preciosa carretera amb vistes als Himàlaias. Ens instal·lem en hotel al costat del Llac.

DIA 7. POKHARA. Dia sencer a Pokhara.

DIA 8. POKHARA-KATMANDÚ. Passem el matí a Pokhara i a la tarda agafem el vol a Katmandú. Tornem al mateix hotel a Thamel.

DIA 9. KATMANDÚ-BARCELONA. Vol de retorn a Barcelona.

  DSC 0083

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis, analitzant la navegació en el nostre lloc web. Si continua navegant, vostè està acceptant el seu ús. Veure política