Travel & Happiness

  • CARRERS DE TAKAYAMA
  • RECORREGUT ENTRE TORII A FUSHIMI-INARI
  • EL PABELLÓ DAURAT A KIOTO
  • TORII DE MIYAJIMA
  • CARRERS DE TAKAYAMA

  • RECORREGUT ENTRE TORII A FUSHIMI-INARI

  • EL PABELLÓ DAURAT A KIOTO

  • TORII DE MIYAJIMA

JAPÓ DEL 7 AL 21 D'OCTUBRE 2017


Viatge organitzat al Japó. Del 7 al 21 d'Octubre 2.017.

Viatgem a terres japoneses per visitar les ciutats de Tokyo, Nagano, Takayama, Hiroshima, Kioto i Nara. Temples i tradicions culturals mil·lenàries, onsens (banys termals), contrast entre ciutats posmodernes i tradicions antigues, menjars deliciosos, comportaments excèntrics, silencis i rauxes, treball, oci i espiritualitat. Una cultura llunyana, rica i atractiva. 

PUNTS D'INTERÈS:

TOKYO: Mega ciutat plena de vida, temples, gratacels, comerços, mercats i oci.
NAGANO: Temple de Zenko-ji, espectacular.
TAKAYAMA: Ciutat tradicional de cases de fusta, una introducció a l'altre Japó...
HIROSHIMA: Memorial per la Pau. Museu conmemoratiu.
KIOTO: Preciosa ciutat de Temples fascinants, Barri de Gion, Mercats, . . .
NARA: L'edifici de fusta més gran del món, el temple de Töda-ji amb el seu Buda de bronze.·

 PREU: 3,800 € (Contacta per fer la teva reserva)

Inclou: Vols Barcelona-Tokyo i/v. Taxes aèries. Trens per tots els recorreguts. Tots els allotjaments. Entrades als temples de Kyoto i Nara, busos de connexió. Acompanyant desde Barcelona.
No Inclou: Assegurances de Viatge (Obligatòria 50€), menjars i despeses personals.

PROGRAMA DE VIATGE:

DIA 7. VOL BCN-TOKYO. Sortida de Barcelona. Nit a l'avió.

DIA 8. TOKYO. Arribem a Tokyo, ens instal·lem a l'hotel i comencem a descobrir Tòkyo.

DIA 9. TOKYO. Tot el dia per voltar per Tokyo, visitarem els barris més emblemàtics i ens perdrem pel seus racons més amagats.

DIA 10. NAGANO. A mig matí marxem en el tren bala (Shinkansen) cap a la ciutat de Nagano, on ens instal·lem en un antic temple, just al costat de Zenko-ji.

DSC 0003-2

DIA 11. NAGANO. Passem el matí a Nagano per visitar el temple de Zenko-ji i anem a fer una excursió per veure els micos de la neu a Yudanaka.

DIA 12. TAKAYAMA. Marxem el matí amb tren fins a Takayama, a l'altre costat dels Alps. Ens instal·lem en un hotel i comencem a descobrir Takayama on probarem la carn de Hida.

DIA 13. TAKAYAMA. A primera hora anem amb bus a visitar el poble de Shirakawa-go, Patrimoni de la Humanitat i de tornada visitem Takayama, els seus temples i la ciutat antiga. Continuem a l'hotel.

DSC 0049

DIA 14. HIROSHIMA. Anem amb tren fins a Hiroshima, ens instal·lem en hotel a la vora del Parc Conmemoratiu de la Pau. Tarda-vespre per passejar per els animats carrers de la moderna Hiroshima.

DIA 15. HIROSHIMA-MIYAJIMA. Visites al Parc Conmemoratiu de la Pau, la flama de la Pau, Museu de la Bomba Atòmica,... A mig matí agafem el tren per anar a Miyajima on passarem el dia per veure el Tori flotant i els temples. Tornem a Hiroshima.

DSC 0133

DIA 16. KYOTO. Al matí agafem el tren per anar a Kyoto, ciutat fantàstica plena de vida i de temples meravellosos, només arribar ens instalem a l'hotel i anem a dinar al mercat de Nishiki. A la tarda ens acostem al barri de Gion on encara es poden veure, si tenim sort,·algunes geishes

DIA 17. KYOTO. Dia sencer a Kioto per visitar els temples de Kinkaku-ji (el Pabelló daurat), Ryoan-ji (El Jardí de Roques o Jardí Zen), el bosc de bambú i passejar la tarda pels carrers comercials.

DSC 0192

DIA 18. KYOTO-NARA.  Al matí agafem el tren per anar a Inari on farem una preciosa excursió entre toris per la muntanya, després arribarem a Nara per visitar l'impressionant temple Todai-ji. Al vespre tornem a Kyoto.

DIA 19. KYOTO-TOKYOAl matí, encara podem anar a visitar els temples de Ginkaku-ji (Pabelló de Plata), el Castell Nijo o Sanjusangendo. A migdia agafem el tren cap a Tokyo. Hotel.

DIA 20. TOKYO. Dia sencer a Tokyo, comencem el matí visitant el mercat de Tsukiji, i després els barris de Ginza i Asakusa. Hotel.

DIA 21. VOLS DE TORNADA. Agafem els vols de tornada. Depenent del vol arribarem el mateix dia o el dia següent.

Clica per més informació al Blog de Viatges Acompanyats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis, analitzant la navegació en el nostre lloc web. Si continua navegant, vostè està acceptant el seu ús. Veure política