Travel & Happiness

  • LLAC TERMAL AL CRÀTER
  • RIU TERMAL
  • GLACERA DE SKAFTAFELL
  • ACAMPADA LLIURE
  • LLAC TERMAL AL CRÀTER

  • RIU TERMAL

  • GLACERA DE SKAFTAFELL

  • ACAMPADA LLIURE

ISLANDIA DEL 30 DESEMBRE 2018 AL 5 GENER 2019

Descarrega-PDF

Viatge de Cap d'Any a Islàndia del 30 de Desembre al 5 de Gener. Aurores Boreals.

Viatge d'aventura a la illa d'Islàndia, un dels llocs més recòndits d'Europa, tot un espectacle de la naturalesa en estat pur, volcans, glaceres, rius, salts d'aigua, icebergs, muntanyes. Farem una ruta pel sud de l'illa, ens banyarem en rius termals i veurem les principals atracions del sud del pais: cascades, geysers, llacunes glacials, platges i formacions rocoses. Dormirem en hotels.

DSC 0030

PUNTS D'INTERÈS: 

REYKJAVIK: Capital del país. Ciutat animada i comercial.
 
GEYSIR: Zona turística d'activitat geotermal, amb el gran gèiser Strokur, impressionant. A la vora, el fantàstic salt d'aigua Gullfoss.
 
SKAFTAFELL: Parc Nacional sota el glaciar més gran d'Europa. Icebergs i foques.

SKOGAR: Zona del sud, aprop de Vik i les seves platges negres. Cascada de Skogarfoss.

PREU: 2.450€ (Fés la teva reserva) 

Inclou: Vols directes Barcelona-Reykjavik. Lloguer cotxe. Tots els allotjaments. Acompanyant des de Barcelona.
No Inclou: Assegurances de Viatge, gasolina, menjars i despeses personals. 

 AURORES BOREALS

PROGRAMA DE VIATGE:

DIA 1 (30/12/18). VOL BCN - REYKJAVIK. Vol directe i a l'arribar agafem el vehicle i anem directes a la zona del Cercle d'Or. Dormirem a Gullfoss.

DSC 0020

DIA 2 (31/12/18). GEYSIR - SKOGAR. Visitem el cercle d'or per visitar el famos i espectacular geiser i el salt d'aigua de Gullfoss i tot seguit marxem direcció a Skogar per instal·larnos en un preciós hotel on passarem la nit de Cap d'Any. 

DIA 3 (01/01/19). SKOGAR - SKAFTAFELL. Dia de ruta pel sud de la illa fins els peus del glaciar més gran d'Europa, el Vatnajökull, on ens instal·lem en l'hotel més luxós d'Islàndia.

DIA 4. (02/01/19). SKAFTAFELL. Dia sencer al llac glaçat de Jökulsárion amb els seus icebergs i les seves foques. També podem fer activitats sobre la glacera i visitarem una cascada preciosa entre columnes basàltiques. 

DSC 0323

DIA 5 (03/01/19). SKAFTAFELL - SKOGARFOSS - HVERAGERDI. Anem cap a Skogar per la carretera del Sud, parant a Vik i visitant les famoses platges negres. Arribarem fins al poble termal de Hveragerdi.

DSC 0553

DIA 6 (04/01/19). HVERAGERDI - REYKJAVIK. Al matí farem una excursió fins arribar a un riu termal on podrem banyar-nos. Tot seguit anem fins a la Capital on tindrem tota la tarda per passejar i de compres. Última nit en un hotel al mateix carrer comercial de Reykjavik

DSC 0392

DIA 7 (05/01/19). REYKJAVIK-VOL DE TORNADA. A primera hora del anem cap a l'aeroport per agafar el vol directe a Barcelona. Arribem al migdia.

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis, analitzant la navegació en el nostre lloc web. Si continua navegant, vostè està acceptant el seu ús. Veure política