Skip to main content

Viatge en grup amb creuer pel Nil i dos dies a El Caire

Dies: 8

Grup min/max: 6 / 12

Preu: 2.550€

Viatge en grup per descobrir els escenaris mítics on es va desenvolupar una de les primeres civilitzacions humanes amb una cultura complexa, diferenciada i estable que va influenciar altres cultures d’Europa, d’Orient Mitjà i d’Àfrica. Proposem un viatge exclusiu que ens acostarà al cor del Nil, a les seves diverses cultures, habitants, tradicions i bonics paisatges. També visitarem el Caire, on gaudirem del famós mercat del Khan al-Khalili i admirarem les piràmides i el museu egipci. Un viatge ideal pels amants de la història!

Punts d’interès:

EL CAIRE
La capital d’Egipte significa literalment “la Victoriosa” o la “Triomfant”. Té una població metropolitana de més de 16 milions d’habitants i és l’única ciutat d’africa que disposa de servei de metro. El Museu Egipci acull la major col·lecció del món d’objectes de l’antic Egipte, entre ells la màscara d’or de Tutankhamon!

LES PIRÀMIDES I NECRÒPOLIS DE GIZEH
Amb el nom de Gizeh o Giza, es coneix la zona on fa uns 4.600 anys es van construir les tres grans piràmides de la dinastia IV. Kheops és la més gran de les tres Piràmides, la més antiga de les Set Meravelles del Món Antic, i l’única que segueix en gran part intacta.

TEMPLE DE KARNAK
Karnak que significa “ciutat fortificada”, és una ciutat ubicada a la riba del Nil, a 2 km de Luxor. És coneguda del seu famós temple, un complex religiós construït al segle XVI aC. El temple principal està dedicat al culte del déu de la salut Amon.

VALL DELS REIS
Fou el lloc d’enterrament principal dels faraons i de la cort reial. La tomba més coneguda és la de Tutankhamon.

ABU SIMBEL
La ciutat “Abu Simbel” significa muntanya pura i dóna nom a un conjunt arqueològic de dos temples que foren construïts per Ramsès II per ell i la seva dona Nefertari. Els temples van ser declarats Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO l’any 1979.

DIA 1 (02/09/22). VOL BARCELONA – EL CAIRE – LUXOR
Sortirem de Barcelona a primera hora de la tarda i arribarem a El Caire al vespre. A l’aeroport ens estaran esperant per fer els tràmits per l’obtenció del visat i agafarem el vol domèstic fins a Luxor. Un cop arribem en destí, ens estaràn esperant per portar-nos a l’hotel a la ribera del Nil.

DIA 2 (03/09/22). LÚXOR: TEMPLE DE DENDERA – EMBARC A LA NAU
Després d’esmorzar, ens vindran a buscar per portar-nos fins al Temple de Dendera, a unes 1:30 hores de Luxor. Aquest temple és dedicat a la deesa Hathor, deesa de l’amor i la fertilitat. Es espectacular la sala de columnes amb els colors originals. Després de la visita retorn a Luxor i embarc a la nau on dinarem. A la tarda visitarem el Temple de Luxor, obra de dos grans faraons Ramsès II i Ramsès III i podrem passejar per l’avinguda de les Esfinxs.

DIA 3 (04/09/22). CREUER PEL NIL: LUXOR
De bon matí començarem la visita de la riba oriental de Luxor, amb el Temple de Karnak, dominant tot el paratge de Tebes nascut de l’esplendor dels faraons de l’imperi nou i el Temple de Luxor. Després de la visita anirem la riba occidental per visitar la Necròpolis de Tebas, incloent la Vall dels Reis a on es troben amagades les tombes dels més importants faraons de l’imperi nou, el Temple Funerari de la Reina Hatshepsut i els gegants i grandiosos Colossos de Memnon. Retorn al creuer on embarcarem i navegació cap a Edfu. Nit a bord en règim de pensió completa.

DIA 4 (05/09/22). CREUER PEL NIL: EDFU – KOM OMBO – ASSUAN
De bon matí visitarem el Temple de Edfu dedicat al Déu Horus. És el temple millor conservat de tot el país gràcies a que va estar enterrat sota més de 12 metres de sorra del desert i el més gran després del de Karnak. Es va començar a construïr a l’any 237 a.C i va ser acabat 180 anys després. En ell es pot observar molt clarament l’estructura clàssica grecoromana composta per 4 elements indispensables: façana, pati interior, sala de columnes i santuari. Després de la visita tornarem a la motonau i navegarem fins a Kom Ombo on visitarem el seu temple que té la particularitat que realment són dos temples simètrics que es comuniquen. La meitat dreta està dedicada a Hareoris, el déu falcó i l’esquerra del temple està dedicat al deu cocodril: Sobek. Tindrem temps per admirar els seus gravats i columnes i de visitar també el museu del Cocodril on s’exhibeixen 40 cocorils momificats i s’expliquen curiositats d’aquest animal convertit per la mitologia egípcia en el deu de la fertilitat, protecció i el poder del faraó. Navegació cap a Assuan. Nit a bord, pensió completa.

DIA 5 (06/09/22). CREUER PEL NIL: ASSUAN: ABU SIMBEL
Sortida per visitar el Temple de Philae i realitzar un passeig en faluca (típica embarcació pesquera) pel Nil contemplant diverses illes volcàniques de granit negre. Anirem a dinar a una casa nubia al costat del llac Nasser. Després de descansar ens portaràn cap a Abu Simbel, que significa la “muntanya pura”, per fer la visita als majestuosos temples egipcis. El temple gran està dedicat als déus Amon, Horus, Ptah i al mateix Ramsès II deïficat. La façana del temple és espectacular, fa 35 metres d’amplada i està coronada per un fris de 22 baduins i apareixen quatre estàtues del faraó de 20 metres cadascuna. El temple petit està dedicat a la seva esposa Nefertari i és el temple de la deesa Hathor. A la façana hi ha unes estàtues colossals, d’uns 10 metres d’alçada de la parella reial del mateix tamany, una raresa a l’Antic Egipte on la dona es solia representar en tamany més reduït. Els temples van ser declarats Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO l’any 1979. Veurem la posta del sol des de les portes d’aquesta obra magnífica i gaudirem de l’ espectacle de llum i so. Tornarem al vaixell. Nit a bord en règim de pensió completa.

DIA 6 (07/09/22). VOL ASSUAN – EL CAIRE
Després d’esmorzar, ens vindran a buscar per portar-nos cap a l’aeroport d’Assuan per agafar el vol fins El Caire, allà ens esperaran per visitar el recinte de les Piràmides de Keops, Kefren, Micerinos i la misteriosa Esfinx. La construcció de les piràmides és un dels grans èxits de la civilització egípcia encara envoltada de misteri, el que confereix a aquests magnífics monuments un atractiu extra. Després de la visita a Gizeh, podrem realitzar una visita per visitar l’antiga Memfis i al com- plex funerari de Djoser a Sakkara, amb la piràmide escalonada (la més antiga d’Egipte). És una monumental escala que havia de permetre al faraó, després de la seva mort i renaixement, pujar fins als dominis del déu Ra. També visitarem les piràmides de Dashur, exactament la piràmide roja i la piràmide encorbada que tot i ser catalogades per la UNESCO dins la llista del Patrimoni de la Humanitat, normalment es poden visitar gairebé sols! Un cop finalitzada la visita, ens portaràn cap a l’hotel.

DIA 7 (08/09/22). EL CAIRE
Després d’esmorzar ens vindrà a buscar el vostre guia amb transport privat i ens endinsarem al centre històric de la metròpolis més gran d’Àfrica. Coneixerem a fons el Museu d’Antiguitats, també anomenat Museu Egipci. Després d’aquesta visita, recorrerem els seus laberíntics carrers del famós Khan Al Khalili, possiblement el soc més famós del món. També visitarem la Ciutadella de Saladí, una enorme fortalesa medieval que s’ha convertit en el monument no faraònic més conegut del Caire. A l’interior de la fortalesa ens endinsarem a la mesquita de Mohamed Ali, coneguda com la Mesquita d’Alabastre pel material que la revesteix. La seva recarregada decoració és espectacular. Si dóna temps també podrem recorrer el barri Copte de la ciutat. Finalitzades les visites, tornarem al mateix l’hotel.

DIA 8 (09/09/22). VOL EL CAIRE – BARCELONA
A l’hora indicada, ens recolliran a l’hotel per portar-nos a l’aeroport del Caire per agafar el vol de tornada a Barcelona.

El viatge inclou

 • Vols internacionals (Barcelona-Caire)
 • Vols domèstics (Caire-Luxor, Aswan-Caire)
 • Taxes aèries i carburants
 • 4 nits Creuer en règim de pensió completa sense begudes.
 • 1 Nit hotel Luxor 5* en règim de dormir i esmorzar sense begudes.
 • 2 Nits hotel El Caire 5* en règim de dormir i esmorzar sense begudes.
 • Dinars i sopars descrits en itinerari
 • Visites, trasllats i entrades segons itinerari
 • Guía local egiptòleg de parla castellana.
 • Passeig en faluca pel Nil
 • Coordinador/acompanyant des de Barcelona
 • Assegurança d’assistència i cancel·lació (inclou enfermetat COVID)

Visites incloses

 • El Cairo les Pirámides i Esfinx
 • Dashur i Saqqara amb dinar inclòs i entrada a les dues piràmides.
 • Temple de Dendera
 • Lúxor (Vall dels Reis inclosa entrada a 3 tombes, Temple de Hatshepsut, Temples de Lúxor i Karnak, Colosos de Memnon)
 • Abu Simbel per carretera
 • Aswan (Temples de Edfu, Gebel al Selela, El Kab, Kom Ombo, Temple de Philae)

El viatge no inclou

 • Quota de serveis de pagament obligatori en destí: Inclou propines generals, visat, taxes oficiales d’hoteles  motonaus 95 € per persona. Propina voluntaria per al guía no inclosa.
 • Menjars, begudes, o qualsevol altre servei no citat en l’apartat El viatge inclou.
 • Qualsevol tràmit i/o prova derivada de restriccions i requisits d’entrada, PCR, etc.

2.550€ PREU PER PERSONA (habitació twin o doble)

Suplement hab individual a petició: 450€